Fietsportret: Shany van den Berg (kunstenares)

 

  1. Hoe lank ry jy al met jou fiets werk of winkels toe?

So om en by nege jaar.

  1. Hoe het dit jou lewe verander?

Fietsry is vinnige vervoer in Stellenbosch, boonop het ek geen parkeerprobleme nie en dis mos baie lekker.

  1. Hoe ver ry jy elke dag?

Dit is moeilik om te sê, maar ek ry minstens twee tot drie keer per dag, soos na die “gym”. Ek  koop ook my kruideniersware, net genoeg vir my  koelsak en  my aanknipsak, asook hout, ensovoorts (onthou rekke is belangrik !)

  1. Vertel ons meer van jou fiets

Ek het n Giant-opvoufiets en hy gaan oral saam met my,  selfs Kaap toe vir ontspanning op die Promenade en nou onlangs  na die KKNK waar ek ‘n uitstalling gehad het en maklik tussen “shows” kon rond beweeg het.

  1. Het jy raad vir mede-fietsryers wat werk toe ry?

As jy twyfel of jy op die pad kan ry, ry eerder op die sypaadjie met die hand op die klokkie en oorweeg definitief  ‘n heerlike en gerieflike aanknipsak  op die rooster

  1. Watter infrastruktuur-veranderinge sal jy graag wil sien in Stellenbosch? Hoe kan ons ons dorp meer fietsry-vriendelik maak?

Waar moontlik, het ons meer  fietsrybane en genoeg veilige fietsrakke nodig. Hierdie  fiets is nou al my derde fiets in nege jaar. Ja, my fietse word graag gesteel, maar nou het ek ‘n dik ketting!

0 thoughts on “Fietsportret: Shany van den Berg (kunstenares)”

  1. mooi. On 20 Apr 2016 8:09 PM, “Stellenbosch Cycling/Fietsry” wrote:

    > Hugo Truter posted: ” Hoe lank ry jy al met jou fiets werk of winkels > toe? So om en by nege jaar. Hoe het dit jou lewe verander? Fietsry is > vinnige vervoer in Stellenbosch, boonop het ek geen parkeerprobleme nie en > dis mos baie lekker. Hoe ver ry jy elke dag? Dit is” >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *